Ienākt
Atpakaļ
Ēdiena priekšrocības
Produkta priekšrocības

Produkta priekšrocības

  • Svaigi un kvalitatīvi produkti, pagatavoti izmantojot tikai veselīgās eļļas, pievienojot minimālu sāls daudzumu.
  • Ilgs produktu realizācijas termiņš (vismaz 12 mēneši).
  • Pārdomātas šefpavāru receptes sabalansējot produktus.
  • Ērts un praktisks iepakojums.
Vakuumēšana un dziļās sasaldēšanas tehnoloģija

Vakuumēšana un dziļās sasaldēšanas tehnoloģija

  • Izmantojot inovatīvo šoka sasaldēšanas tehnoloģiju, kuras laikā netiek bojāta šūnu struktūra, neveidojas ledus kristāli.
  • Augsta bakterioloģiskā aizsardzība.
  • Nemainīgs produkta ārējais izskats.
Pagatavošanas priekšrocības

Pagatavošanas priekšrocības

  • Veselīgs ēdiena pagatavošanas veids.
  • Ērta un viegla pagatavošana tikai 5 min.
  • Tvaicējot produkts nezaudē vitamīnus un minerālvielas.
  • Pagatavošanas procesā nav nepieciešams pievienot papildus taukvielas.
ĒDIENKARTE

Šī tīmekļa vietne izmanto sīkdatnes – nelielas teksta datnes, kuras tiek saglabātas jūsu datorā vai mobilajā ierīcē, kad jūs atverat vietni. Uzzināt vairāk!